Dermagroom-24

Huidverzorging

Bij het verzorgen van de huid is het belangrijk dat in kaart wordt gebracht welke producten geschikt zijn voor het dier. Het gebruik van verkeerde producten kan klachten verergeren, terwijl de juiste producten ondersteuning bieden bij het behandelen van eventuele huidaandoeningen. Het is daarom van essentieel belang dat trimmers goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden in huid- en vachtverzorging. Bovendien hebben trimmers veel zicht op de huid en kunnen zij een waardevol verschil maken voor het welzijn van dieren wanneer zij geïnformeerd te werk gaan. DermaGroom voorziet graag in deze informatiebehoefte. Enerzijds door een korte uitleg over verschillende verzorgingslijnen in ons assortiment, anderzijds door specifieke vragen te beantwoorden per e-mail of telefoon. 

shutterstock_587838119 omgekleurd 300 x 217
Dermagroom-bruine-labradoodle
shutterstock_299126063 197 x 217
27380989907_b5125e7379_z

Wat altijd mag is alledag

Bij de alledaagse verzorging van de huid staan zachte, hydraterende producten centraal. De focus ligt niet alleen op het reinigen van de vacht, maar ook op het voeden en ondersteunen van de huid. Zo blijft de huidbarrière sterk en blijft de huid gezond. Daardoor behoudt je een gezonde, glanzende vacht. Onze alledaagse verzorgingslijn is bij uitstek geschikt voor elke trimbeurt door de hoogwaardige ingrediënten die ze bevatten, zoals SK-INFLUX, Hyaluronzuur, kamille, calendula en vitamine E.

Therapie bij allergie

Bij de verzorging van de allergie-gevoelige en/of droge huid staan kalmerende, verzachtende producten centraal. Honden met een allergie-gevoelige huid hebben speciale producten nodig die de huid extra beschermen en daardoor de vacht weer een boost geven. De allergielijn bevat naast SK-INFLUX, Hyaluronzuur, kamille, calendula en vitamine E ook antiseptische middelen om bacteriën en schimmels te bestrijden. Deze lijn is geschikt voor dieren die al behandeld worden voor hun allergie en draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid.

Van waterpret naar minder vet

Bij de verzorging van de vette huid is het belangrijk om niet alleen de haren te ontvetten en zo een droge huid te riskeren, maar juist vacht en huid de welverdiende aandacht te geven. Zo bestrijd je de symptomen én de kern van het probleem, wat vaak geaard ligt in Seborroe. Onze ontvettende shampoo bevat ingrediënten, zoals citroenzuur, die de vacht goed ontvetten en simultaan de huidbarrière voeden en versterken. Tevens neutraliseert de shampoo onaangename geurtjes doordat de kern van het probleem wordt aangepakt.

EHBO verzorging doe je zo

Elke professional weet dat ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Er wordt immers gewerkt met bewegende dieren en scherpe voorwerpen. Ook verschijnen bestaande wondjes en hotspots aan de oppervlakte bij de trimbeurt, want er ontglipt niets aan de aandacht bij een nauwkeurige behandeling van huid en vacht. Om de aangedane huid te verzorgen en om infecties te voorkomen of behandelen is onze EHBO-lijn ontwikkeld. De producten zijn krachtig door de optimale samenstelling van natuurlijke ingrediënten. 

Adres

DermaGroom

Zuidergracht 21-18
3763 LS Soest

Nederland

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.